Kievi shpall shtetrrethim 36-orësh

Kievi do të vendosë një shtetrrethim 36-orësh, nga e marta mbrëma, tha kryetari i tij, Vitali Klitschko, transmeton REL.

Njoftimi vjen pasi ushtria ruse shtoi sulmet në kryeqytetin e Ukrainës, në përpjekje për të marrë kontrollin e tij.

“Sot është një moment i vështirë dhe i rrezikshëm”, tha Klitschko.

“Kjo është arsyeja përse u kërkoj të gjithë banorëve të Kievit që të përgatiten për të qëndruar në shtëpi për dy ditë, ose të futen në strehimore nëse sirenat bien”, shtoi ai.

Sipas tij, shtetrrethimi është “vendim i komandës ushtarake”.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dymbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e trembëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katërmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pesëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button