Ushtria ruse sulmoi shkollën psikoneurologjike në Harkiv

Duke vazhduar sulmin e saj ndaj Ukrainës, ushtria ruse goditi një shkollë psikoneurologjike me konvikt në rajonin Oskilska në Harkiv, transmeton Anadolu Agency (AA).

Guvernatori i Kharkivit, Oleh Synyehubov, në një deklaratë në llogarinë e tij në Telegram tha se 330 persona ndodheshin në shkollë në momentin e sulmit.

Synyehubov deklaroi se 50 nga nxënësit e shkollës kishin vështirësi në ecje dhe dhjetë ishin nxënës me karroca.

Duke thënë se arritën të evakuojnë 73 persona në konviktin fqinj, Synyehubov tha se po përpiqen të konfirmojnë numrin e të plagosurve dhe të vdekurve.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dymbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e trembëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katërmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pesëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button