Kosova dënoi sulmin mbi Konsullatën e Shqipërisë në Ukrainë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë (MPJD) ka dënuar të hënën, 7 mars, sulmin e forcave ruse në Konsullatën e Nderit të Shqipërisë, në qytetin Harkiv në Ukrainë, transmeton REL.

Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se objekti ku ndodhej konsullata shqiptare është shkatërruar në tërësi.

“MPJD i cilëson të papranueshme sulmet e vazhdueshme të Rusisë në Ukrainë, të cilat në ditët e fundit kanë cak institucionet diplomatike, pasi ditë më parë njëjtë është sulmuar edhe Konsullata e Sllovenisë”, është thënë mes tjerash në komunikatë.

Edhe Ministria për Evropë dhe Punë të Jashtme e Shqipërisë ka dënuar më herët gjatë së hënës sulmin në këtë objekt.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë, lexo KËTU
 • Dita e dymbëdhjetë, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button