SHBA, Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar u zotuan për të rritur “koston” ndaj Rusisë

Presidenti amerikan, Joe Biden dhe liderët e Francës, Gjermanisë dhe Mbretërisë së Bashkuar kanë rikonfirmuar vendosmërinë e tyre për të vazhduar rritjen e kostos për Rusinë, për shkak të pushtimit “të paprovokuar dhe të paarsyetuar” ndaj Ukrainës, ka thënë Shtëpia e Bardhë, transmeton REL.

Biden, presidenti francez, Emmanuel Macron, kancelari gjerman, Olaf Scholz dhe kryeministri britanik, Boris Johnson, kanë diskutuar përmes video-lidhjes më 7 mars.

Liderët kanë “theksuar përkushtimin e tyre për të vazhduar ofrimin e ndihmës ekonomike dhe humanitare në Ukrainë”, ka thënë Shtëpia e Bardhë përmes një deklarate.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë, lexo KËTU
 • Dita e dymbëdhjetë, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button