Zëvendëskryeministrja e Ukrainës: Situata po bëhet më e rëndë

Zëvendëskryeministrja e Ukrainës, Olha Stefanishnya, tha se situata po bëhet më e rëndë si pasojë e agresionit rus, transmeton REL.

Ajo tha për BBC-në se një tjetër valë e “planit terrorist” të Rusisë ka nisur.

Stefanishnya tha se situata po bëhet më e rëndë dhe se spitalet dhe kopshtet e fëmijëve janë granatuar në disa qytetet të Ukrainës.

“Ushtria ukrainase është më e fortë se kurrë më parë”, tha ajo, duke se shtuar se pavarësisht vendosmërisë së Ukrainës për t’i rezistuar pushtimit, kjo nuk po e pengon presidentin rus, Vladimir Putin, që të vazhdojë sulmet.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button