33 vjeçarja nga Shkupi dyshohet për falsifikim gjatë marrjes së kredive në vlerë rreth 15 mijë euro

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paraqitur kallëzim penal ndaj 33 vjeçarit A.S. nga Shkupi në lidhje me disa mashtrime gjatë marrjes së kredive në vlerë prej 15 mijë euro, transmeton Portalb.mk.

“Policia parashtroi kallëzim penal kundër A.S. (33) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për vepër penale të kryer “mashtrim gjatë marrjes së kredisë ose favori tjetër” sipas nenit 249 të Kodit Penal”, raportoi Policia.

Ajo në tri banka të ndryshme gjatë vitit 2018 ka dorëzuar dokumente të falsifikuara për të marrë kredi dy herë nga 300 mijë denarë dhe një herë 307 561 denarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button