Nesër në Tetovë do të mbahet ekspozitë kolektive reviale “Salloni Dimëror 2022”

Shoqata e Artistëve Figurativ të qytetit të Tetovës të mbajë ekspozitës kolektive reviale, titulluar “Salloni Dimëror 2022”, transmeton Portal.mk.

46 artistë të artit pamorë para publikut do të ekspozojnë 46 vepra arti nga drejtimet e pikturës, skulpturës, grafikës, dizajnit grafikë dhe fotografisë.

“Ekspozita do të hapet në I.N. Galeria e Arteve Pamore – Tetovë më 19 Nëntor 2022 në ora 19:00”, njoftuan nga Shoqata e Artistëve Figurativ të qytetit të Tetovës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button