Rikonstruimi i Sallës Universale do të fillojë në fund të majit

Kryetari i Qytetit të Shkupit është i bindur se aktivitetet ndërtimore për rikonstruimin e Sallës Universale do të fillojnë deri në fund të majit. Petre Shilegov tha sot se procedura ka përfunduar, ofertat që kanë arritur në Qytetin e Shkupit janë hapur dhe vlerësuar dhe zgjedhja e ofertuesit më të favorshëm është në fazën përfundimtare, transmeton 360 shkallë.

“Sipas procedurave të përcaktuara me Ligjin për Prokurimin Publik, duhet të mbahet oferta, të bëhet zgjedhja dhe të respektohen afatet për ankesë. Në çdo rast, unë pres që të filloj aktivitetet e ndërtimit në gjysmën e dytë të këtij muaji ose në fund të majit” tha kryetari i Bashkisë së Shkupit, Petre Shilegov.

Salla Universale, sipas planit të rindërtimit të paraqitur nga autoritetet e qytetit disa muaj më parë, do të ruajë të njëjtën madhësi dhe pamjen autentike. Kapaciteti i tij do të zvogëlohet dhe do të ketë nga 1,100 deri në 1,200 vende. 120 milion denarë janë ndarë nga buxheti qendror për rikonstruim .

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button