Moti sot në Maqedoni

Moti sot në mbarë vendin do të jetë me diell dhe i ngrohët. Shpejtësia e erës do të jetë deri 5 km në orë, ndërsa lagështia do të arrijë deri në 72 për qind.

Temperatura minimale do të jetë 14 gradë celsius ndërsa ajo maksimale do të arrijë deri 27 gradë celsius.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button