Petkovski: Vendi i Gruevskit është në Gjykatë, jo në Qeveri

“Maqedonia duhet një çast e më herët të bëjë Qeveri pa VMRO-DPMNE-në dhe Nikolla Gruevskin, ndërkaq ata t’i dërgjojnë në vendin e vërtetë, në Gjykatë dhe histori”, ky është qëndrimi  liderit të PRSD-së, Tito Petkovski, njofton Portalb.

Nëse VMRO-DPMNE arrin të formojë Qeveri me partnerët e vjetër, atëherë kriza politike në vend që të tejkalohet ajo edhe më shumë do të thellohet.

Sipas tij, VMRO-DPMNE gjatë tërë këtyre viteve ka qeverisur si vëllazëri parapolitike, me institucione ku dominojnë lidhjet farefisnore të tipit “kushëri”, “dhëndurë”, “djem”, “vajza”, baxhanakë” etj. /Portalb

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button