Protestë e gazetarëve të MPM kundër largimit nga puna

Të punësuarit në gazetën “Vest” në shenjë pakënaqësie nga paralajmërimet për largimin nga puna dhe shkurtimin e rrogave, të veshur me bluza ku shkruhet “Maqedonia punëson, luftojmë për çdo vend pune”, kanë dalë në protestë.

“Kjo është një mini masë sindikale dhe presion mbi udhëheqësin”, kanë thënë nga gazeta.

Mbetet e paqartë se pse këtyre nuk u janë bashkëngjitur të punësuarit e gazetave “Dnevnik” dhe “Utrinski”, pasi masat e shkurtimit i dedikohen gjitha mediave të grupacionit MPM.

Protesta

Lajme të ngjashme

Back to top button