BE ndau çmimet për gazetari hulmtuese për storje më të mira të publikuara

Misioni i BE-së në vend, bashkë me Institutin maqedonas për media (IMM) ka ndarë çmimet për gazetari hulmtuese për storje të publikuara në mediat më 2014.

Çmimin e parë ka marrë gazetarja e Novatv Sasha Cvetkovska për storjen kundër ish drejtorit tqë DSK-së Sasho Mijallkov se posedon pronë në Çeki, ndërsa nuk është i evidentuar në listën anketuese. Çmimi i dytë i takon gazetarit të Fokusit, Lubisha Arsiq, ndërsa e treat për gazetrën e Televizionit Telma, Biljana Nikollovska. Çmimi i parë shpërblehet me 4 mijë euro, i dyti dhe i treti me nga 3 mijë euro.

11403258_10205710251028569_4426353725728784140_n

Lajme të ngjashme

Back to top button