Një shkupjane mori kallëzim penal për mashtrim dhe prezantim të rremë

­ Njësia për krim ekonomik dhe kompjuterik pranë SPB Shkup deri te Prokuroria themelore publike ka parashtruar kallëzim penal kundër S.Sh. (39) për shkak të dyshimit se ka bërë dy vepra penale ­ “mashtrim” dhe “prezantim të rremë”.

Të denoncuarës i është shqiptuar masë e marrjes së pasaportës dhe njëherë në javë të paraqitet në Gjykatën themelore Shkup. Kundër S.SH. edhe në periudhën paraprake janë parashtruar kallëzime penale për vepra penale “mashtrim”.

Lajme të ngjashme

Back to top button