Më 10 qershor promovohet libri “Këpucët e kuqe”

Më 10 qershor në ora 19:00, në Qendrën Informative Kulturore-Shkup (KIC-QIK do të bëhet promovimi i librit “Këpucët e kuqe” të autores Lira Bojku.

Për librin do të flasin recensentët e librit:

– Akademik Ali Aliu
– Shkrimtari Kim Mehmeti

Lira Bojku u lind më 9 qershor 1990 në Shkup. Diplomoi në Fakultetin Juridik në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL) ku dhe u shpall studente e gjeneratës. Aktualisht është në përfundim të studimeve master në programin TEMPUS (Marrëdhëniet Ndërkombëtare Të Drejtat e Njeriut).

Lajme të ngjashme

Back to top button