Aktivitete në kampin para Qeverisë së Maqedonisë

Vazhdojnë aktivitetet në kampin para Qeverisë së Maqedonisë “Qytetarët për Maqedoninë”. Edhe sot do të ofrojnë program të begatshëm me tribuna, debate dhe ahengje.

Me fillim në ora 18 do të mbahet debate I titulluar “Sa pak është shumë?”. Debati do të organizohet nga Shoqata CEF Maqedoni.

Në këtë debat do të diskutohet për ligjin për honorarët, zbatimi i ligjit dhe pasojat nga zabtimi I këtij ligji.

Më pas nga ora 20 deri në orën 22 qytetarët në kamp do të kenë mudnësi të kënaqen me tinguj të muzikës nga ish kryetari i Qytetit të Shkupit Trifun Kostovski I cili do të paraqitet në rolin e DJ. /Portalb

11222434_10153426266107932_2073461702958787801_n

11265483_10153426266442932_7561521689347813706_n

11295567_10153426266447932_2809566448728870838_n

11329859_10153426267962932_426970155074083865_n

11350880_10153426270322932_6113907562937520481_n

1517405_10153426267547932_3099592020218329761_n

Lajme të ngjashme

Back to top button