‘Qeveri kalimtare në krye me Gruevskin nuk është përjashtim, por është i padëshiruar’

Ardhja e komisarit Han dhe tre eurodeputetëve nga Maqedonia do të vendosë një dinamikë të re në bisedimet mes VMRO DPMNE-së dhe LSDM-së për dalje nga kriza politike, kanë vlerësuar profesorët universitar Mersel Bilalli dhe Jove Kekenovski.

Për mundësinë e kompromisit për dalje nga kriza theksojnë se opozita duhet të jetë e kujdesshme. Opsioni për qeveri kalimtare në krye me Gruevskin nuk është përjashtim, por është i padëshiruar.

Lajme të ngjashme

Back to top button