“Revolucioni Laraman” proteston kundër borxhit të ri

Nëpërmes rrjetit social facebook “Revolucioni Laraman” u bën thirrje qytetarëve për protestë për sot me fillim në ora 19:00, para hapësirave të Prokurorisë Speciale Publike, transmeton Portalb.

“Nuk ka drejtësi kur borxhi publik rritet. Çdo qytetar tani është në borxh për 2 200 euro, ndërkaq regjimi do që ta shtyjë në borxh edhe për 330 euro, në tentim për të qeverisur në mënyrë kriminale. Nuk do të lejojmë” Nuk do të pranojmë shteti dhe qytetarët të zhyten në borxhe! Nuk i pranojmë borxhet e shkatërruesve”, thonë nga “Revolucioni Laraman”.

Në lidhje me borxhin e ri kanë reaguar edhe shumë parti politike, qytetetarët dhe sektori civil.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button