“Revolucioni i larmë” i rikthehet protestave në Shkup (VIDEO)

“Revolucioni i larmë” i rikthehet protestatave. Në mbështetje të Prokurorisë Speciale në Maqedoni, qytetarët sërish ishin para përpara ndërtesës se këtij instuticioni. Protestës iu ribashkua edhe lëvizja civile “E dua Qendrën Tregtare të Qytetit të Shkupit”, kundër barokizimit të ndërtesës së Qendrës Tregtare të Shkupit. Me pas u drejtuan drejt Qeverisë dhe protesta mbaroi pa incidente.
Qytetarët dhe qytetaret të cilët sonte protestuan me “Revolucionin Laraman” dhe Lëvizjen “Protestoj” me një minutë heshtje e kanë nderuar dhe i kanë dhënë respekt Almirit të vogël i cili u vra gjatë një sulmi të dhunshëm. Qytetarët dhe qytetaret kërkuan drejtësi për Almirin dhe ftuan për arsye dhe dënim të çdo lloji të dhunës në shoqëri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button