Qeveria ka pranuar raportin për aksidentin e avionit të Trajkovskit në Mostar

Qeveria e Maqedonisë ka marrë raportin që e ka bërë eksperti boshnjak Omer Kulliq dhe bashkëpunëtorët e tij, për rrëzimin e aeroplanit të ish presidentit Boris Trajkovski, shkruan Plusinfo duke iu referuar burimeve qeveritare.

Të gjitha gjtjet e raportit tash për tash janë të kualifikuara si sekrete. Sipas informacioneve të para këto ditë raportin do ta marr edhe Prokurori Publik.

Siç bëhet  ditur nga draft version theksohen disa institucione shtetërore të cilët me joprofesionalizmin e vetë kanë kontribuar që të ndodhë tragjedia në Mostar.

Lajme të ngjashme

Back to top button