E kuqja

Vaza e kuqe, e plasaritur dhe boshe, dukej si zemër ne mes të tavolinës.
Petale të thara e rrethonin si ndonjë kufi.
Mora disa në dorë, nga afër i shikova.
S’di se nga ç’lule ishin, por edhe kështu të vyshkura mu dukën të bukura.
Si kujtime.

Fragmente nga Lundruesi

Lajme të ngjashme

Back to top button