Kjo është dobësia

“Bëj shenjë për “po”. Shtirem sikur kuptoj, sepse nuk dua të lëndoj askënd. Kjo eshte dobesia që më dha shumë probleme. Duke u përpjekur të jem i sjellshëm me të tjerët, unë shpesh gjendem me shpirtin të bërë copash.”

Charles Bukowski është një shkrimtar amerikan, i famshëm me poezitë që i ka shkruar me qindra dhe me romanet në stilin e tij tepër real.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button