Teknologjia e Realit me sistem GPS në stërvitje

Real Madridi është duke e aplikuar teknologjinë në stërvitjet para-sezonale për të e shikuar aktivitetin dhe forcën e lojtarëve.

Asistenti teknik i Carlo Ancelotti, Jack Nayler, tha se ky sistem që është duke përdoruar Real Madridi është një sistem me GPS, që i shikon lëvizjet e lojtarëve, shpejtësin, rrahjet e zemrës, distancat etj.

Ky sistem me GPS vendoset te të gjithë lojtarët dhe mund të shikohet nga asistentët teknik të Ancelottit në kohë reale për aktivitetin e lojtarëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button