Forumi i të Rinjve Muslimanë dënon terrorizmin izraelit e heshtjen kosovare për Gazën

Forumi i të Rinjve Muslimanë e cila e deklaron veten si organizatë për mbrojtjen e të drejtave njerëzore të çfarëdo përkatësie racore, etnike dhe fetare qofshin ato, shpreh keqardhje për popullin e Palestinës dhe dënojmë sulmet e qeverisë terroriste të Izraelit që drejtohet nga krimineli i luftës Benjamin Netanjahu.

“Populli i Kosovës shpreh përkrahje të fortë ndaj popullit palestinez edhe pse qeveria dhe presidentja jonë, të cilët nuk përfaqësojnë popullin e Kosovës – por janë zgjedhur në krye të vendit tonë nga mafia ndërkombëtare zioniste – nuk kanë reaguar si çdo lider demokrat që ka denoncuar krimin izraelit”, thuhet në komunikatën e tyre.

“Populli i Kosovës dhe FRM e dinë mirë që udhëheqësia e Kosovës është rezultat i zarfeve që shtetet e huaja e kanë caktuar këtë udhëheqësi pa pajtimin e popullit. Kosova sot është vend i pushtuar sikur Gaza dhe Bregu Perëndimor i Palestinës, e për këtë arsye pushtetarët tanë kanë frikë që të denoncojnë krimet e çifutëve izraelitë.

Megjithatë, ne, qytetarët e Kosovës të cilët kemi kaluar në etapat që po kalon populli palestinez, ku kriminelët si Millosheviqi kishin bërë gjenocid ndaj popullit tone sikur Netanjahu po bën sot në Gaza, e ndiejmë në shpirt dhimbjen e Palestinës

Gjenocidi që u bë dikur në Bosne dhe Kosovë tani po përsëritet edhe në Palestinë, ku pjesë e këtij gjenocidi është edhe qeveria jonë dhe presidentja, sepse duke mos e dënuar sulmin përshkak të servilizmit të tyre ndaj mafies ndërkombëtare zioniste, ata po bëhen pjesëmarrës në krimin që Izraeli po ushtron mbi popullatën arabe.

Muslimanët e Kosovës ishin dhe do të jenë pjesë e përkrahjes të fuqishme ndaj popullit palestinez. Çdo armë e drejtuar nga Palestina është edhe armë drejtuar popullit të Kosovës, edhe pse udhëheqësit kukulla zioniste të Kosovës kanë frikë ta thonë një gjë të këtillë.

Ne si FRM bëjmë thirrje që çdo profesor, politikan, doktor, artist, këngëtar, qytetare etj, të dënoj gjenocidin izraelit mbi palestinezët dhe të shprehim përkrahjen tonë si popull që jemi. Ne asesi nuk do bëhemi servil ndaj ndonjë grupi apo shteti që për interesa të tyre mbyllin sytë ndaj vrasjes së civilëve në Palestin.

Ne i kemi sytë hapur dhe asnjëherë nuk do ti mbyllim përballë krimit izraelit. Palestina është e muslimanëve dhe jo e zionistëve biblikë amerikanë dhe izraelitë. Një ditë ajo do të çlirohet nga nipat e Salahudin al-Ejubit, siç u çlirua nga zionistët katolikë 1000 vite më parë.

Rroftë Palestina dhe populli i saj martir!

Poshtë zionizmi izraelit, dhe krimet që ai bën në Palestinë dhe kuilingët shqiptarë!”, shkruan në komunikatën e FRM, një organizatë e afërt me partinë islamike LISBA të Fuad Ramiqit.

Lajme të ngjashme

Back to top button