Zaho quhej gjyshi i nënës së Ramës

Zaho është emri i djalit të dytë të Kryeministrit shqiptar, Edi Ramës, pasi djali i parë quhet Gregor. Ky emër nuk është aq i zakonshëm, sidomos jo në Kosovë e Maqedoni.
Ku ta ketë gjetur Edi dhe Linda këtë emër?

Në rrjetet sociale thuhet se Zaho quhej gjyshi i nënës së Edi Ramës, pra gjyshi i zonjës Aneta Rama./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button