Në përkrahje të Gazës mbahet Marsh i paqes para “Muzeut të Holokaustit” në Shkup

Sektori civil nën Platformën “Paqe për Gazen” , e përbërë nga disa OJQ nga Maqedonia, në shenjë solidarizimi me popullin e pafajshëm palestinez, dhe për të dëshmuar ndjenjat e qytetërimit dhe humanizmit, organizon :

MARSHI I PAQËS PËR GAZËN – HOLOKAUSTIN E SHEKULLIT 21

Marshi do të niset nga vende të ndryshme dhe do të përfundojë para  “Muzejit të Holokaustit”.

Në kuadër të këtij solidarizimi do të ketë një program dhe mesazhe për botën e qytetëruar, ndrësa poashtu para ndërtesës e cila simbolizon Holokaustin do të mbahet ekspozitë e fotografive nga masakrat ndaj fëmijëve të bëra nga sionistët çifutë gjatë Holokaustit në Gaza.

Marshi, programi dhe ekspozita do të realizohen më datë 25.07.2014 (e premte) me fillim nga ora 14.00.

Lajme të ngjashme

Back to top button