Komunikacioni në rrugët e vendit zhvillohet pa ndalesa

Komunikacioni në rrugët e vendit zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë të thata.

Sipas informatave nga LAMM, jashtë zonave urbane komunikacioni është në rritje, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Lajme të ngjashme

Back to top button