Shqipëri, çfarë ndodh kur policia ndalon një prokuror? (VIDEO)

Kjo video është realizuar diku nga fillimi i një projekti pilot të policisë, dhe tregon dy momente. Sjellja jokorrekte e punonjësit të policisë, që nuk bëri si duhet detyrën, por u step përballë një zyrtari të lartë.

Dhe nga ana tjetër, sjellja gati prej gangsteri e një prokurori. Për këtë akt policia njofton se ka përgatitur njoftimin për Prokurorin e Përgjithshëm ndersa për punonjësit e policisë ka nisur procedimi disiplinor për mosbërjen siç duhet të detyrës. /albeu

Lajme të ngjashme

Back to top button