Erdogan hidhërohet me Obama’n

Kryeministri turk Recep Tayyip Erdogan thotë se nuk bisedon me presidentin amerikan Barack Obama.

Ai tha se i ka ndërprerë telefonatat me të, për shkak të dallimeve të ndryshme që kanë për Gazën Ankaraja dhe Washingtoni.

“Në të kaluarën i kam telefonuar Obama’s personalisht. Sepse nuk janë rezultatet e pritura në Siri, ministrat tanë të jashtëm tani flasin me njëri-tjetrin”, tha Erdogan.

“Kam biseduar me Biden. Më ka telefonuar dhe i kam telefonuar”, theksoi ai.

Lajme të ngjashme

Back to top button