Pasoje të keqen me të mirë…!

Pasoje të keqen me të mirë, që ta fshijë atë, dhe trajtoji njerëzit me sjellje të mirë

Thënie nga profeti Muhamedi a.s

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button