U hap raundi i 3-të për blerjen e Man United

Sipas Ben Jacobs të CBS Sports, Manchester United do të pranojë një raund të tretë ofertash mes një blerjeje të mundshme që po zgjat shumë, raporton ABC. Glazers e kanë nxjerrë klubin në shitje, por pavarësisht interesit publik nga të paktën tre palë, nuk ka pasur përparim deri më tani.

Raundi i tretë është i hapur deri në fund të prillit pasi klubi do të vazhdojë të pranojë ofertat nga të interesuarit.

Sheiku Jassim i Katarit dhe Sir Jim Ratcliffe i Mbretërisë së Bashkuar mbeten të vendosur në garë për t’u bërë pronarët tanë të rinj.

Megjithatë, ofertuesit kanë filluar të kenë ndjenjën se Glazers po vonojnë procesin për të rritur vlerën e përgjithshme të klubit.

Ofertat mbi 5 miliardë paund u dorëzuan në raundin e fundit, me shumicën e ofertuesve që pritet të paraqesin ofertën e tyre përfundimtare këtë herë.

Me afrimin e e verës, procesi nuk mund të shtyhet më. Pronarët e rinj duhet të jenë përgjegjës për të siguruar që të mos ketë pasiguri gjatë merkatos.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button