Agjërimi nuk ka të bëjë me humbjen e peshës trupore, por…

“Agjërimi nuk ka të bëjë me humbjen e peshës trupore; ka të bëjë me humbjen e peshës së mëkateve tona dhe na mëson të shkëputemi nga pesha e egos që na rëndon.”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button