Glazers ndryshoi kushtet

Pronarët aktualë të Mancehster United, Glazers, thuhet se kanë vendosur një kusht të ri për çdo blerje të mundshme në Old Trafford, raporton ABC.

Sipas “Mirror”, amerikanët duan që ofertat për një blerje të rritet në mbi 6 miliardë paund. Grupi “INEOS” i Sir Jim Ratcliffe dhe sheiku i Katarit Jassim Bin Hamad Al Thani janë ndër blerësit e mundshëm të klubit të “djajve të kuq”. Përfaqësuesit e të dyja palëve do të mbërrijë sot në Carrington për një prezantim në lidhje me shitjen.

Të dyja palët duan të krijojnë një kuptim të drejtë të punës që do të bëhet në Old Trafford pas një marrjeje të mundshme. Ndërkohë, Glazers duan një ofertë të përmirësuar prej mbi 6 miliardë paund për shitjen. Në vitin 2005, ata e blenë United për 980 milionë euro.

Pronarët aktualë thuhet se duan të paktën 5 miliardë paund për aksionet e tyre dhe 1.5 miliardë për Old Trafford dhe Carrington.

Megjithatë, ka një hendek në vlerësimin midis blerësve të mundshëm të Mancehster United dhe Glazers, gjë që ka rezultuar në një takim për të kapërcyer këtë mospërputhje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button