Policia e Maqedonisë së Veriut për katër orë ka arritur të dënojë dhjetëra autobusë që kryenin transportin e nxënësve

Në Maqedoninë e Veriut vetëm për katër orë janë kapur 42 autobusë që po kryenin transportin e nxënësve, përkundër parregullsive, transmeton Portalb.mk.

“Në periudhën prej orës 12:00 deri 16:00, dje në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë kryer kontrolle ndaj automjeteve që kryejnë transportin publik të nxënësve, me qëllim rritjen e sigurisë së nxënësve nga shtëpia në shkollë dhe nga shkolla në shtëpi”, deklarojnë nga Policia, duke theksuar që tre automjete janë dërguar menjë

Policia raportoi që njëri prej tyre po kryente transportin pa pasur licencë, vepër e dënueshme në bazë të nenit 284-a nga Kodi Penal, ndërkohë 42 tjerë po kryenin kundërvajtje në komunikacion.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button