Ky është afati i fundit kur pronarët e automjeteve në RMV duhet patjetër t’i ndërrojnë targat nga “MK” në “NMK”

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se qytetarët dhe personat juridikë, përkatësisht pronarët e automjeteve, deri në datë 12 shkurt 2024 duhet t’i ndryshojnë targat me shenjën “MK” në shenjën “NMK”, transmeton Portalb.mk.

“Të gjithë pronarët e automjeteve të regjistruara janë të detyruar të zëvendësojnë targat që përmbajnë shenjën “MK”, ​​të lëshuara deri në ditën e fillimit të zbatimit të kësaj rregulloreje (15.01.2021), përkatësisht targat e tilla mund të përdoren jo më vonë se data 12.02.2024”, thonë nga Ministria e Brendshme.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button