Kallëzim penal për katër persona pasi duke keqpërdorur pozitën zyrtare e dëmtuan buxhetin e vendit mbi 12 mijë euro

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paraqitur kallëzim penal ndaj 3 personave të cilët duke kryer vepra penale, duke shkaktuar dëme në vlerë prej 769 300 denarë, transmeton Portalb.mk.

“NJPB Kërçovë parashtroi kallëzim penal kundër B.M. (70) dhe Z.K. (64), të dy nga Kërçova dhe kundër T.J. (53) nga f. Drugovë-Kërçovë për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale “keqpërdorim i detyrës zyrtare dhe autorizimit”, ”, raportoi Policia në lidhje me prerjen e

Policia sqaroi që kallëzim penal ka ngritur edhe ndaj 36 vjeçari A.T. nga Kërçova për veprën penale të kryer “vjedhje”. Ata ishin të punësuar nga Ndërmarrjen e Pyjeve “Llopushnik”, ndërsa d

“Në mënyrë të kundërligjshme kanë përpiluar dokumentacion zyrtar për prerjen e 167 metra kubë të druve për ngrohje dhe ia kanë dhënë personit fizik nga Prilepi. Duke vepruar në këtë mënyrë ata e kanë dëmtuar Ndërmarrjen Publike “Pyjet Nacionale” për 769.300 denarë”, raportoi Policia.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button