RMV, në mesnatë do të shtrenjtohet çmimi i derivateve

Komisioni Rregullator i Energjetikës njofton se prej sonte në mesnatë do të shtrenjtohet çmimi i dizelit dhe benzinës Eurosuper 95 për 0,5 denarë për litër, njofton Portalb.mk.

Çmimet e reja të derivateve:

  • Benzina Eurosuper BS 95: 83 denarë për litër
  • Benzina Eurosupber BS 98: 85 denarë për litër
  • Dizeli: 84 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë 83,5 denarë për litër
  • Mazuti: 41,042 denarë për litër

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button