RMV, në mesnatë lirohet çmimi i dizelit

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka miratuar vendim me të cilin prej mesnatës do të lirohet çmimi i dizelit dhe mazutit, njofton Portalb.mk.

Dizeli do të lirohet për 2 denarë për litër, ndërkaq Mazuti për 1,263 denarë për kilogram.

Çmimet e derivateve:

  • Dizel: 88 denarë për litër
  • Benzina 95: 86,5 denarë për litër
  • Benzina 98: 88,5 denarë për litër
  • Mazuti: 41,783 denarë për kilogram

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button