RMV, në mesnatë ulen çmimet e derivateve

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka miratuar vendim me të cilin prej sonte në mesnatë do të ulen çmimet e benzinës dhe dizelit, njofton Portalb.mk.

Çmimi me pakicë i dizelit do të ulet për 3 denarë për litër, ndërkaq i benzinave për 2 denarë për litër.

Çmimet e reja:

  • Benzina Eurosuper 95: 91,5 denarë për litër
  • Benzina Eurosuper 98: 94 denarë për litër
  • Dizeli: 93 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë: 88 denarë për litër
  • Mazuti: 47,622 denarë për kilogram

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button