Padi për policin e Maqedonisë së Veriut për përdorimin e dhunës gjatë orarit të punës

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paraqitur kallëzim penal në Prokurorinë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për përdorim të dhunës, transmeton Portalb.mk.

“Kallëzim penal ndaj punonjësit të policisë H.G. nga Strcioni Policor në Strumicë, për shkak dyshimeve për kryerjen e veprës penale “maltretim në kryerjen e punës” në bazë të nenit 143 nga Kodi Penal”, deklarojnë nga Policia e Maqedonisë së Veriut.

Policia vlerësoi që polici ka përdorur dhunë të panevojshme në stacionin policor ndaj një të arrestuari, ndërsa ndaj policit është ngritur kallëzim penal.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button