Loja e re nga Black Myth: Wukong, pasardhëse e lojës Elden Ring (VIDEO)

Black Myth: Wukong është një lojë që pretendon të jetë pasardhësja e Elden Ring. Kjo lojë unike u gjet në mesin e lojërave më të reja të “Souls”. Cilësia e lojës është mjaftueshëm e mirë në betejat epike. Kjo lojë ka një përsosmëri grafike dhe përmbajtje interesante me një dinamikë befasuese, shkruan Meta, transmeton Portalb.mk.

Ajo që e ndan Black Myth: Wukong nga lojërat e tjera të Souls është se ka animacione dhe kinematografi më të gjata, diçka që rrallë mund ta gjeje në Elden Ring. Faktori tjetër është se ai përdor të gjitha aspektet mitologjike të karakterit të Wukong. Ndër to, një nga më interesantet është se ai mund të ndryshojë forma dhe sipas legjendës ai ka saktësisht 72 transformime (që janë aftësi të ndryshme mbinatyrore) dhe një prej tyre është aftësia për t’u kthyer në krijesa dhe njerëz të ndryshëm.

Gjithashtu, nëse ai humb në një betejë, ai mund të rikthehet në jetë vetëm me një fije floku të mbetur. Ai shpesh i shpërblen murgjit me një nga flokët e tij për tempuj për nder të tij, kështu që ai mund të kopjojë dhe shumëzojë veten në kopje të shumta dhe të formojë një grup ose ushtri të dublikatave të tij. Ai mund të fluturojë në një re të veçantë të tij dhe kështu të udhëtojë në një kohë të shkurtër nëpër distanca të mëdha. Arma e tij kryesore legjendare është një staf magjik që zvogëlohet në një kapëse flokësh në miniaturë, por gjithashtu mund të rritet dhe zgjatet në përmasa epike.

Dhe përveç fuqive perëndimore, ai është një luftëtar ekspert me të gjitha armët e ftohta dhe është mjeshtër i të gjitha stileve të kung fu-së. Megjithëse ai është një “zot” që zotëron forcë të madhe fizike, aftësitë e tij nevojiten pasi armiqtë e tij gjejnë mënyra për ta pamundësuar përdorimin e të gjitha fuqive të tij.

Megjithatë, ai është një personazh pozitiv që lufton përbindëshat, demonët dhe dragonjtë.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button