Vlladimir Gjorçev shpalli fitoren e VMRO-DPMNE-së nga selia e Tetovës (VIDEO)

Vlladimir Gjorçev, anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së sot nga selia e Tetovës ka shpallur fitoren e VMRO-DPMNE-së ndaj LSDM-së në zgjedhjet për këshillin komunal, duke shtuar se pushteti i LSDM-së dhe Kovaçevskit është delegjitimuar nga qytetarët, shkruan Portalb.mk.

“Kemi një fitore bindëse të VMRO-DPMNE-së në raport me LSDM-në dhe kemi një ndjenjë bindëse opozitare antiqeveritare. Thuajse në të gjitha vendvotimet epërsia e VMRO-DPMNE-së është bindëse, diku dyfish dhe në vende të tjera trefish. Fitorja është po aq e rëndësishme për të gjitha vendet.” tha ai.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button