DAP-i me njoftim për shfrytëzuesit e aplikacionit “TVSH-ja Ime”

Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP) ka paralajmëruar që do t’i njoftojë qytetarët në momentin që do të munden qytetarët të skanojnë si më parë, pasi deri në fund të javës pritet të mbarojë përditësimi i aplikacionit “TVSH-ja Ime”, transmeton Portalb.mk.

“Dje dhe sot janë kryer disa rregullime shtesë, presim që deri në fund të javës të kryhet procesi, më pas do të informohen shfrytëzuesit kur do të mund të skanojnë si më parë”, sqarojnë nga DAP-i.

Ata falënderuan qytetarët për mirëkuptimin, ndërsa paralajmëruan që në muajin gusht do të paguhen mjetet nga “TVSH-ja Ime”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button