RMV, në mesnatë shtrenjtohet çmimi i benzinës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) ka miratuar vendim për rritjen e çmimit të benzinave për 2.5 denarë për litër, derisa çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lethë mbetet i njëjtë, njofton Portalb.mk.

Çmimet:

  • Benzina Eurosuper BS95 – 94.5 denarë për litër
  • Benzina Eurosuper BS98 – 96.5 denarë për litër
  • Eurodizeli – 86 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë – 84 denarë për litër
  • Mazuti – 54.339 denarë për kilogram

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button