Aleanca për Shqiptarët zgjodhi anëtarët e kryesisë

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët mbajti sot mbledhjen e parë pas Kongresit të Dytë të partisë. Nga ASH informuan se, në mbledhjen e sotme u zgjodhën 22 anëtarë të kryesisë së partisë, transmeton Portalb.mk.
Për anëtarë të kryesisë u zgjodhën:
1. Arben Taravari
2. Halil Snopçe
3. Elmi Aziri
4. Naim Bajrami
5. Nazim Taipi
6. Omer Ajdini
7. Syrija Rashidi
8. Flakron Bexheti
9. Bekim Pocesta
10. Zulfi Adili
11. Isen Shabani
12. Adnan Neziri
13. Artina Qazimi
14. Abdulla Saliu
15. Azem Sadiki
16. Vjollcë Berisha
17. Bujare Abazi
18. Afërdita Hamza
19. Suzana Paçuku
20. Premtime Zylali
21. Ilire Dauti
22. Elfete Ismaili
Më tej në kumtesë thuhet se, në mbledhjen e sotshme u lanë vende të zbrazëta për kryetarët e degëve, si dhe anëtarët e tjerë që do zgjidhen në mbledhjet e radhës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button