RMV, prej mesnatës do të bien çmimet e benzinës dhe dizelit

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka miratuar vendim që prej mesnatës çmimi i benzinave me pakicë të shitet për 5 denarë më lirë, ndërkaq i dizelit për 5 denarë, njofton Portalb.mk.

  • Benzina Eurosuper BS 95 do të shitet për: 81.50 denarë për litër,
  • Benzina Eurosuper BS98 do të shitet për: 83.50 denarë për litër,
  • Dizeli do të shitet: për 79 denarë për litër,
  • Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shitet për 75.50 denarë për litër,
  • Mazuti do të shitet për: 56.749 denarë për kilogram.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button