Për dy muaj në Liqenin e Ohrit u kapën 7 mijë metra rrjetë për peshkim të kundërligjshëm

Në Liqenin e Ohrit, autoritetet nga Maqedonia e Veriut kanë kryer kontrolle në luftën kundër peshkimit të kundërligjshëm, ashtu që janë konfiskuar 7 metra rrjet peshkimi, transmeton Portalb.mk.

“Vetëm në janar dhe shkurt të këtij viti janë sekuestruar 7 mijë metra rrjet të peshkimit dhe 200 copa peshku”, deklarojnë nga Inspektorati Shtetëror për Bujqësi.

Inspektorati vlerësoi që bashkëpunimi me Policisë, Qendrën Rajonale për Menaxhim Kufitar – Perëndim dhe Policinë e Liqenit kanë realizuar këto aksione kundër peshkimit të paligjshëm me sukses.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button