RMV, për 24 orë u regjistruan 34 vdekje me kovid, ndërsa numri i rasteve të reja më i vogël sesa numri i pacientëve të shëruar

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 1 554 raste të reja me Covid-19 nga 2 4 153 testime të kryera, prej rasteve të reja u regjistruan 216 riinfektime, 34 të vdekur, dhe 1 843 të shëruar njofton, Portalb.mk. 

Në Shkup ndërruan jetë 12 pacientë (62, 71, 73, 75, 75, 75, 81, 81, 86, 88, 88 dhe 92v), dy nga Manastiri (54 dhe 80v), dy nga Struga (76 dhe 84v), një nga Strumica (66v), Shtip (67v), Prilep (73v), Ohër (81v), Sveti Nikolla (84v) dhe Demir Kapia (86v). Në sistemin Termini Im janë regjistruar edhe 12 pacientë që kanë ndërruar jetë nga 31 janari deri më 6 shkurt: Gjevjgeli (2), Gostivar (1), Bogdanci (1), Radovish (1), Shkup (1), Makendoska Kamenica (1), Struga (1), Ohri (1), Sveti Nikolla (1), Prilepi (1) dhe Koçani (1). Ministria sqaroi që 18 pacientë që ndërruan jetë ishin plotësisht të vaksinuar.

Rastet e reja:

 • Shkup – 825,
 • Tetovë – 82,
 • Kumanovë – 70,
 • Kavadar – 62,
 • Manastir – 59,
 • Veles – 51,
 • Prilep – 49,
 • Gostivar – 44,
 • Strumicë – 33,
 • Ohër 32
 • Gjevgjeli – 32,
 • Negotina – 30,
 • Koçani – 21
 • Shtip 20
 • Kërçova – 20,
 • Struga – 16,
 • Sveti Nikolla – 15,
 • Resnja – 12,
 • Berova 10
 • Vallandova – 10,
 • Radovishi – 9,
 • Kriva Pallanka 8
 • Dellçeva – 8′
 • Vinica – 7,
 • Kratovë – 6,
 • Bogdanci 5
 • Demir Kapi – 5,
 • Dibër – 4,
 • Probishtip, 2
 • Krushevë 2
 • Makedonski Brod – 2,
 • Demir Hisar, 1
 • Makedonska Kamenica 1
 • Pehçevë – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi 1227,
 • Manastiri 100,
 • Kumanova 63,
 • Kavadari 48,
 • Strumicë 40,
 • Prilepi 34,
 • Velesi 33,
 • Negotina 29,
 • Shtipi 28,
 • Gjevgjelia 26
 • Kërçova 26
 • Ohri – 24,
 • Tetova – 21,
 • Koçani, 16
 • Struga 16
 • Resnja – 16,
 • Radovishi – 14,
 • Vallandova – 12,
 • Kriva Pallanka – 11,
 • Sveti Nikole, 8
 • Dellçeva 8
 • Vinica – 8,
 • Gostivari – 7,
 • Bogdanci 6
 • Probishtip – 6
 • Krusheva, 3
 • Makedonski Brod 3
 • Dojran – 3,
 • Kratovë, 2
 • Demir Kapi 2
 • Dibër – 2,
 • Demir Hisar – 1

Rastet aktive:

Shkup 129646, Aktiv 6456
Kumanovë 15483, Aktiv 537
Manastir 13472, Aktiv 584
Prilep 13097, Aktiv 337
Tetovë 12897, Aktiv 449
Kavadar 9593, Aktiv 511
Gostivar 9101, Aktiv 290
Veles 8859, Aktiv 348
Ohër 8235, Aktiv 278
Shtip 7703, Aktiv 147
Strumicë 7564, Aktiv 277
Kërçovë 5124, Aktiv 138
Koçani 4805, Aktiv 147
Strugë 4515, Aktiv 104
Gjevgjeli 3987, Aktiv 170
Negotinë 3395, Aktiv 174
Sveti Nikollë 2535, Aktiv 85
Resnjë 2464, Aktiv 72
Radovish 2388, Aktiv 111
Kriva Pallankë 2278, Aktiv 62
Dellçevë 1847, Aktiv 67
Berovë 1672, Aktiv 22
Dibër 1539, Aktiv 33
Valandovë 1468, Aktiv 97
Vinicë 1329, Aktiv 31
Probishtip 1269, Aktiv 11
Bogdanci 952, Aktiv 67
Kratovë 908, Aktiv 30
Krushevë 848, Aktiv 12
Demir Hisar 793, Aktiv 27
Makedonski Brod 663, Aktiv 24
Makedonska Kamenica 517, Aktiv 14
Demir Kapija 514, Aktiv 19
Pehçevë 442, Aktiv 11
Dojran 245, Aktiv 6

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.830.764 testime të KOVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 282.147, numri i të shëruarve është 261.741, numri i të vdekurve është 8.658, ndërsa numri i rasteve aktive është 11.748.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button