RMV, për 24 orë më shumë të shëruar sesa raste të reja me kovid, ndërkohë ndërruan jetë 25 pacientë

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 1 722 raste të reja me Covid-19 nga 2 4 939 testime të kryera, prej rasteve të reja u regjistruan 250 riinfektime, 25 të vdekur, dhe 1 942 të shëruar njofton, Portalb.mk. 

Në Shkup ndërruan jetë gjashtë persona (61v, 72v, 73v, 75v, 79v dhe 88v), një nga Manastiri (69v), Velesi (68v) Dellçeva (71v) , Demir Hisari (80v), Kriva Pallanka (85v), Negotina (65v), Radovishi (78v), Struga (64v), Strumica (65v) dhe Tetova (83v). Në sistemin Termini Im janë regjistruar edhe nëntë persona që kanë ndërruar jetë nga 23 janari deri më 5 shkurt: Shkupi (2), Ohri (2), Bogdanci (2), Sveti Nikolla (1), Dellçeva (1) dhe Koçani (1 ). Ministria sqaroi që shtatë viktima ishin të vaksinuar plotësisht.

Rastet e reja:

 • Shkup – 1.011,
 • Kavadar – 85,
 • Kumanovë 83
 • Manastir – 83,
 • Prilep – 51,
 • Tetovë 50
 • Veles – 50,
 • Gostivar – 37,
 • Vallandova – 30,
 • Ohër 26
 • Kërçovë – 26,
 • Radovish – 22,
 • Gjevgjeli – 21,
 • Strumicë – 20,
 • Negotina – 19,
 • Struga – 17,
 • Koçani – 13,
 • Dellçeva 12
 • Bogdanci – 12,
 • Kriva Pallanka – 11,
 • Resnjë – 9,
 • Shtip – 5,
 • Sveti Nikole – 4,
 • Berovë, 3
 • Dibër, 3
 • Vinicë, 3
 • Kratovë, 3
 • Demir Hisar 3
 • Pehçeva – 3,
 • Dojran – 2,
 • Probishtip, 1
 • Krushevë, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Makedonska Kamenica 1
 • Demir Kapi – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 663,
 • Manastiri – 250,
 • Kavadari – 151,
 • Kumanovë – 106,
 • Tetova – 82,
 • Kërçovë – 64,
 • Prilep – 62,
 • Veles – 61,
 • Gjevgjeli – 51,
 • Strumicë – 54,
 • Negotina – 43,
 • Gostivar – 42,
 • Ohër – 33,
 • Strugë – 27,
 • Radovish – 22,
 • Shtip – 21,
 • Koçani – 20,
 • Krushevë – 19,
 • Vallandova 18
 • Sveti Nikollë – 18,
 • Bogdanci – 16,
 • Dellçeva 15
 • Kriva Palanka 15,
 • Makedonski Brod 8
 • Makedonska Kamenica – 8,
 • Berovë – 6,
 • Dojran 5
 • Demir Kapi – 5,
 • Kratovë – 4,
 • Dibër, 3
 • Vinicë 3
 • Probishtip – 3,
 • Pehçevë – 2,
 • Demir Hisar – 1

Rastet aktive:

Shkup 128809, Aktiv 6859
Kumanovë 15413, Aktiv 530
Manastir 13415, Aktiv 629
Prilep 13047, Aktiv 323
Tetovë 12815, Aktiv 388
Kavadar 9528, Aktiv 494
Gostivar 9059, Aktiv 256
Veles 8808, Aktiv 330
Ohër 8209, Aktiv 278
Shtip 7684, Aktiv 157
Strumicë 7535, Aktiv 289
Kërçovë 5106, Aktiv 146
Koçani 4784, Aktiv 143
Strugë 4498, Aktiv 106
Gjevgjeli 3954, Aktiv 165
Negotinë 3367, Aktiv 175
Sveti Nikole 2520, Aktiv 80
Resnjë 2452, Aktiv 76
Radovish 2380, Aktiv 118
Kriva Pallankë 2270, Aktiv 65
Dellçevë 1839, Aktiv 67
Berovë 1662, Aktiv 12
Dibër 1535, Aktiv 31
Valandovë 1458, Aktiv 99
Vinicë 1321, Aktiv 31
Probishtip 1267, Aktiv 15
Bogdanci 949, Aktiv 71
Kratovë 903, Aktiv 27
Krushevë 845, Aktiv 12
Demir Hisar 792, Aktiv 27
Makedonski Brod 661, Aktiv 25
Makedonska Kamenica 516, Aktiv 14
Demir Kapija 509, Aktiv 17
Pehçevë 441, Aktiv 10
Dojran 243, Aktiv 7

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.826.611 testime të KOVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 280.594, numri i të shëruarve është 259.898, numri i të vdekurve është 8.624, ndërsa numri i rasteve aktive është 12.072.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button