RMV, 234 raste të reja me virusin korona, ndërsa 7 persona ndërruan jetë

Nga 1.208 të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 234 persona kanë rezultuar pozitiv kurse 7 pacientë kanë ndërruar jetë. Të shëruar sot në vend janë regjistruar 274 persona, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup janë regjistruar dy pacientë (68v dhe86v) që kanë ndërruar jetë m virusin korona, dy nga Krusheva (71v, 71v), dhe njëri nga Tetova (62v), Prilepi (85v) dhe Probishtipi (71v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 99,
 • Prilep – 26,
 • Kavadarci – 19,
 • Kumanovë – 17,
 • Strumicë – 15,
 • Negotinë – 9,
 • Tetovë 7
 • Koçan – 7
 • Gostivar – 6,
 • Shtip 5
 • Veles – 5
 • Ohri 4
 • Gjevgjelia – 4
 • Struga – 3,
 • Vinica – 2,
 • Manastir, 1
 • Kriva Pallanka, 1
 • Dibër, 1
 • Dellçevë, 1
 • Berovë 1
 • Probishtip – 1.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 138,
 • Kavadar – 33,
 • Negotinë – 19,
 • Veles – 10,
 • Kriva Pallanka 8
 • Resnjë – 8
 • Shtip – 7,
 • Kumanovë – 6,
 • Tetovë, 5
 • Manastir, 5
 • Strumicë, 5
 • Dellçevë 5
 • Kratovë – 5
 • Gostivar, 3
 • Gjevgjeli, 3
 • Sveti Nikolla 3
 • Vallandova 3
 • Koçani, 2
 • Kërçova 2
 • Probishtipi – 2,
 • Berova 1
 • Bogdanci – 1

Rastet aktive:

Shkup 45070, aktiv 3719
Kumanovë 5605, aktiv 290
Tetovë 5471, aktiv 292
Prilep 5431, aktiv 658
Gostivar 3795, aktiv 154
Shtip 3665, aktiv 121
Veles 3459, aktiv 257
Manastir 3441, aktiv 181
Kavadarci 3405, aktiv 604
Ohër 3257, aktiv 440
Strumica 2728, aktive 185
Struga 2417, aktive 190
Koçani 1829, aktiv 74
Kërçovë 1778, aktiv 70
Negotina 1253, aktiv 217
Gjevgjeli 1224, aktiv 186
Sveti Nikolla 1109, aktiv 23
Kriva Pallanka 837, aktiv 83
Resnjë 813, aktiv 61
Dibër 795, aktiv 44
Radovish 744, aktiv 25
Dellçeva 745, aktiv 185
Berova 643, aktiv 25
Probishtip 545, aktiv 24
Vinica 523, aktiv 25
Vallandova 368, aktiv 27
Krushevë 284, aktiv 71
Kratova 277, aktiv 29
Bogdanci 275, aktiv 46
Demir Hisar 266, aktiv 15
Makedonski Brod 252, aktiv 7
Demir Kapija 242, aktiv 32
Makedonska Kamenica 193, aktiv 3
Pehçeva 186, aktiv 4
Dojran 95, aktiv 2

Ndryshe, nga realizimi i 523.726 testimeve, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 103,020, numri i pacientëve të kuruar është 91,507, numri i të vdekurve është 3,144 dhe numri i rasteve aktive është 8,369.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button