RMV, 3 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, 72 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon që në 24 orët e fundit 3 persona me KOVID-19 kanë ndërruar jetë, 72 të tjerë janë infektuar, ndërkaq 54 janë shëruar. Me këtë  Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 15.293, numri i pacientëve të rikuperuar është 12.754, numri i vdekjeve është 634, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 1.905, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 3 persona, një paciente nga Strumica 44-vjeçare, një pacient 58-vjeçar nga Gostivari dhe një pacient 79-vjeçar nga Ohri”, thonë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 24
 • Strugë 9
 • Kumanovë 6
 • Dibër 4
 • Gostivar 4
 • Gjevgjeli 3
 • Dellçevë 3
 • Koçan 3
 • Shtip 3
 • Tetovë 2
 • Veles 1
 • Ohër 1
 • Kavadar 1
 • Prilep 1
 • Kriva Pallankë 1
 • Radovish 1
 • Probishtip 1
 • Berovë 1
 • Vallandovë 1
 • Vinicë 1
 • Sveti Nikole 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Gostivar 11
 • Shkup 8
 • Kumanovë 7
 • Shtip 4
 • Strugë 4
 • Ohër 4
 • Sveti Nikole 3
 • Kriva Pallankë 2
 • Veles 2
 • Manastir 2
 • Kërçovë 2
 • Tetovë 1
 • Gjevgjeli 1
 • Koçan 1
 • Berovë 1
 • Vinicë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 6177, aktiv 588
 • Kumanovë 1554, aktiv 230
 • Tetovë 1260, aktiv 105
 • Shtip 1191, aktiv 90
 • Gostivar 825, aktiv 103
 • Strugë 604, 60 aktive
 • Prilep 532, aktiv 140
 • Ohër 377, aktiv 53
 • Sveti Nikole 302, aktiv 25
 • Kërçovë 286, aktiv 40
 • Veles 281, aktiv 21
 • Dibër 264, aktiv 31
 • Manastir 231, aktiv 40
 • Kavadar 191, aktiv 26
 • Koçan 169, aktiv 39
 • Resnjë 147, aktiv 0
 • Dellçevë 111, aktiv 80
 • Probishtipi 91, aktiv 16
 • Vinicë 84, aktiv 27
 • Strumicë 83, aktive 30
 • Makedonski Brod 80, aktiv 13
 • Gjevgjeli 77, aktiv 45
 • Berovë 69, aktiv 35
 • Kriva Pallankë 62, aktive 18
 • Demir Hisar 60, aktiv 2
 • Negotinë 48, aktiv 5
 • Radovish 48, aktiv 8
 • Pehçevë 38, 26 aktive
 • Kratovë 24, aktive 6
 • Krushevë 17, aktive 1
 • Vallandovë 10, aktive 2

Në 24 orët e fundit janë bërë 793 teste. Deri më tani, janë kryer gjithsej 160.180 teste të Covid-19 në vend. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button